Actueel.

Laatst bijgewerkt 4-5-2020.

Beste leden en partners.

Hopelijk gaat het met iedereen goed. Het is nu al twee maanden geleden dat we  samen gerepeteerd hebben. In het begin leek het er op alsof we vakantie hadden, maar naar mate de weken verstrijken wordt het gemis steeds groter. Ook de komende tijd ziet het er niet goed uit wat betreft repetities en uitvoeringen. Als bestuur hebben we besloten om ook de meimaand niet te repeteren. We hopen dat dit niet te lang gaat duren maar met een anderhalve meter regel wordt het moeilijk om überhaupt  te repeteren. Begin juni zal het bestuur opnieuw bekijken hoe het verder gaat.

Tot slot: als er leden zijn die zich eenzaam voelen of die iets gedaan willen hebben in welke vorm dan ook , laat het ons weten. Samen kunnen wij er misschien iets aan doen door b.v. bellen of een kaartje sturen. Gaat het goed met jou en je partner?  Laat ons dat ook even weten.

M Beckers.

AVG Verklaring.

Hierbij verklaart de Stichting AVG voor Verenigingen dat Gemengd zangkoor Don Bosco het AVG-programma heeft doorlopen. Gemengd zangkoor Don Bosco verklaart hiermee dat de inspanningen zijn verricht zoals die voortvloeien uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
Gemengd zangkoor Don Bosco begrijpt dat AVG-wetgeving continu van toepassing is en dat wij regelmatig de gegevens moeten controleren en updaten.
Met het volledig doorlopen van het AVG-programma van de Stichting AVG voor Verenigingen heeft Gemengd zangkoor Don Bosco kennis over de materie ontvangen die door de AVG wordt geraakt, en verklaart zelf naar eer en geweten aan de wet te voldoen. De onderdelen van de zelfverklaring door Gemengd zangkoor Don Bosco zijn raadpleegbaar en ter inzage beschikbaar.

Concert Heereveld op 24 juni 2018

Op zondag 24 juni 2018 om 15.00 u. verzorgt Gemengd koor “Don Bosco” een concert in verzorgingshuis “Heereveld” in Waubach- Landgraaf. Er wordt een gevarieerd programma ten gehore gebracht met liederen uit verschillende landen.

In memoriam Jan Bruls.

Hetgeen we al vreesden is nu werkelijkheid.
We zijn hem kwijt, voorgoed.
Ons bestuurslid, jarenlang secretaris, onze vriend


JAN BRULS

We treuren om hem maar blijven hem waarderen
en danken voor al wat hij voor ons koor heeft gedaan
en betekend.
Hij was in al zijn rust het steunpunt waarop we steeds
konden terugvallen.
Jan, Gegroet,
Bestuur, dirigent en leden
Gemengd Zangkoor Don Bosco Lauradorp/Landgraaf