Actueel.

Laatst bijgewerkt 4-5-2020.

Beste leden en partners.

Hopelijk gaat het met iedereen goed. Het is nu al twee maanden geleden dat we  samen gerepeteerd hebben. In het begin leek het er op alsof we vakantie hadden, maar naar mate de weken verstrijken wordt het gemis steeds groter. Ook de komende tijd ziet het er niet goed uit wat betreft repetities en uitvoeringen. Als bestuur hebben we besloten om ook de meimaand niet te repeteren. We hopen dat dit niet te lang gaat duren maar met een anderhalve meter regel wordt het moeilijk om überhaupt  te repeteren. Begin juni zal het bestuur opnieuw bekijken hoe het verder gaat.

Tot slot: als er leden zijn die zich eenzaam voelen of die iets gedaan willen hebben in welke vorm dan ook , laat het ons weten. Samen kunnen wij er misschien iets aan doen door b.v. bellen of een kaartje sturen. Gaat het goed met jou en je partner?  Laat ons dat ook even weten.

M Beckers.